Téged keresünk?

Állás lehetőség

Munkatársat keresünk, otthoni munkavégzési lehetőséggel

Aszisztensi feladatok ellátására keressük azt a fiatal / fiatalos hölgyet, aki cégünket és szolgáltatásainkat megismerve hosszútávon szeretne elhelyezkedni egy fejlődő, modern kisvállalkozásban.

Munkakör

Cégünk weboldalkészítéssel és kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. Elsősorban kapcsolati referenst keresünk, aki e-mailben és telefonon keresi fel potenciális Partnereinket portfólió anyagunkat bemutatva. Némi tapasztalattal megfelelő megoldásokat tudsz majd ajánlani érdeklődőink webfelületének eméleti megtervezéséhez.

Betanulás

A munkakör betöltéséhez egyrészt elég, ha kezelni tudod előre elkészített Word dokumentumainkat és levelezésünket. Másrészt, szükség van szolgáltatásaink, csomagjaink megismerésére, melyet pár nap alatt átláthatsz. A kezdeti időszakban szorosan együttműködve a gyakorlatban fejlesztjük készségeid.

Fizetés

Célunk, hogy társat találjunk, nem csupán alkalmazottat. Fizetési konstrukciónkban egyszerre van jelen az alapbérezés mint, anyagi biztonság és teljesítménydíjazás mint, motiváció. Közös érdekünk a hasznos munkavégzés, a másik fél sikere. Egyéni vállalkozóként magasabb juttatásokkal számolhatsz.

Jelentkezz emailben, az info@uonline.hu email címre elküldött bemutatkozó anyagoddal! 

Csekkold vállalkozásunk a www.uonline.hu weboldalunkon, ha pedig gyors kérdésed van hívj minket a 0670/293 3659 számon!

www.uonline.hu   |   info@uonline.hu  |  06 70 293 3659