Vállalkozás. Fejlesztés. Online.

Ahogy Partnereink nagyrésze, Mi is vállalkozók vagyunk. Számunkra is fontos a fejlesztés, fejlődés, befektetés és megtérülés, ezért Megbízóink weboldalait és webáruházait üzleti szemlélettel fejlesztjük, ami lehetővé teszi, hogy a befeketetett erőforrások megtérüljenek.
Online eszközökkel- és platformokon segítünk partnereinknek vállalkozásuk fejlesztésében vagy akár beindításában.

Online névjegy

A világháló napjaink legnagyobb kapcsolati rendszere, telefonkönyve. Egy weboldallal nem csak megjelenhetünk a világ legnagyobb piacterén, de be is mutathatjuk cégünket, szolgáltatásainkat, termékeinket és referenciáinkat, képi- és szöveges formában egyaránt. Így válhat webfelületünk online névjegykártyánkká, portfólió anyagunkká vagy áruházunkká.

Forgalom növekedés

Egyre többen választanak és hoznak döntéseket online platformok információi alapján, ahogy a magánszférában, úgy az üzleti életben is. A keresőoptimalizálás lényege, hogy cégünk számára releváns kulcsszavakra keresve az Érdeklődők a Mi weboldalunkat a Google találati listán minél előrébb találják meg. Tanulmányok vizsgálják és bizonyítják, hogy a megrendelések és vásárolások legnagyobb részét az első oldalon szereplő cégek szerzik meg.

A uonline csapata

Erősségünk az ellentétek egyensúlyából merítjük. Csapatunkban kiegészíti egymást a vállalkozói szemlélet, a webfejlesztői szakértelem, valamint a látványos grafikai alkotóvágy. Referenciáink és eredményeink képet mutatnak szakértelmünkről, kíváncsiságunk fejleszti képességeinket, piacképessé teszi árainkat és szolgáltatásainkat. Célunk, hogy teljeskörű webfejlesztői szolgáltatást nyújtsunk, hogy Partnereink minden webfelületekkel kapcsolatos elképzelésüket egyetlen kézbe adhassák.

Márkát építünk

Funkcionális design.

Cégünket hagyományos formájában is a minőség emeli ki a zsúfolt piaci kínálatból,
de az első benyomást megjelenésünkkel keltjük. Egy igényes webfelület ígéretet tesz
szolgáltatásaink és termékeink kiválóságára, így esélyt kaphatunk a bizonyításra.
Később megjelenésünket azonosítják majd a minőséggel és szakértelemmel
és kialakul cégünk BRAND-je.

Mitől egyedi egy weboldal?

Nálunk az egyedi azt jelenti, hogy weboldalsablonok használata helyett megismerjük Partnereinket és vállalkozásukat, és személyre szabott megoldást kínálunk profiluk-, célközönségük-, konkurenciájuk-, valamint az adott piaci tulajdonságok alapján.
Kiegészítjük elképzeléseiket tapasztalatainkkal és ismereteinkkel, hogy a webfelület újdonsült tulajdonosa megkapja a lehetőséget a bizonyításra.

A honlapod céged szerves része vagy online névjegye lehet, de új üzletet is nyithatsz.

Weboldal és Webáruház

A technológia adta lehetőségek alakítják a világot és lakóinak informálódási-, felhasználási-, vásárlási- és üzletkötési szokásait, lehetőségeit.
Vállalkozót és magánszemélyt egyaránt, ezért weboldalaink és webáruházaink felépítését és megjelenését egyaránt üzleti szemlélettel tervezzük.

Mitől lesz sikeres egy weboldal és webáruház?

Partnereink hosszútávú sikeréhez a weboldal és webshop biztosítja az alapot.
De mitől lesz jó egy webfelület?
Mi van még a háttérben?

Grafikai tervezés

Cégünket hagyományos formájában is a minőség emeli ki a zsúfolt piaci kínálatból. Az első benyomást megjelenésünkkel tesszük. Egy igényes design ígéretet tesz szolgáltatásaink és termékeink kiválóságára, így esélyt kaphatunk a bizonyításra.
Később megjelenésünket azonosítják majd a minőséggel és szakértelemmel és kialakul cégünk BRAND-je

Online Marketing

Aki vállalkozik tudja, milyen fontosak a kapcsolatok. Cége szolgáltatásait és termékeit is minőségi szintre fejleszti, de értékesítenie, konvertálnia is kell, hogy profitáljon és tovább fejlődhessen. Ha az alap megvan, széleskörű marketingstratégiával keltjük életre weboldalad, webáruházad. Növeljük a potenciális látogatók számát, akár magánszemélyekről, akár más vállalkozásokról van szó, idő- és pénzpazarlás nélkül.

Webdesign

A megjelenésnek egy webfelület szempontjából számos funkciója lehet. Felhasználóbaráttá, könnyen kezelhetővé és átláthatóvá teheti weboldalát, ami meggyőzi és megkönnyíti leendő partnereink dolgát. Sokszor az ilyen aprónak tűnő részletek döntenek vállalkozás és vállalkozás közt.

Arculat

Online- és offline formában is egységessé és megnyerővé tesszük partnereink megjelenését. Legyen szó weboldalról, logóról, papír alapú kiadványokról vagy egyéb kommunikációs eszközről és csatornáról.

Keresőoptimalizálás

avagy SEO.
Szerteágazó és részletes folyamatok egysége. Meghatározzuk cégünk profilja és a potenciális partnerek keresztmetszetét és elérjük, hogy releváns kulcsszavakra keresve a felhasználók cégünket a Google találati lista első oldalán találják meg.

Hirdetés

Közösségi oldalakon történő irányított hirdetésekkel költséghatékonyan érhetjük el célközönségünket. Általában a Facebook, Instagram, YouTube és Google (AdWords) felületén indítunk kampányokat. Gyors és hatékony megoldás forgalmunk növelésére.