Vállalkozás. Fejlesztés. Online.

Weboldal. Webáruház. Keresőoptimalizálás.

Ahogy Partnereink nagyrésze, Mi is vállalkozók vagyunk. Ha befektetésről van szó, számunkra is a megtérülés a fontos.

Online névjegy

A világháló napjaink legnagyobb kapcsolati rendszere. Egy weboldallal nem csak megjelenhetünk a világ legnagyobb piacterén, de be is mutathatjuk cégünket, szolgáltatásainkat, termékeinket és referenciáinkat, képi- és szöveges formában egyaránt. Így válhat webfelületünk online névjegykártyánkká, portfólió anyagunkká vagy áruházunkká.

Webfejlesztés, mint befektetés

Egyre többen választanak szolgáltatót és hoznak döntéseket online platformok információi alapján, ahogy a magánszférában, úgy az üzleti életben is. Tanulmányok vizsgálják és bizonyítják, hogy a megrendelések és vásárolások legnagyobb részét az első oldalon szereplő cégek szerzik meg. Keresőoptimalizálással webfelületünket előrébb sorolhatjuk a találati listán, ezzel megelőzve a konkurenciát.

Mitől lesz sikeres egy weboldal?

Mitől egyedi egy weboldal?

Nálunk az egyedi azt jelenti, hogy megismerjük Partnereinket és vállalkozásukat, weboldal- sablonok helyett, személyre szabott megoldást kínálunk profiluk-, célközönségük-, konkurenciájuk-, valamint az adott piaci tulajdonságok alapján.
Munkánk részének tekintjük, hogy tapasztalataink alapján segítséget nyújtsunk már az első lépésektől kezdve, vagyis a tartalom összeállítása és a design kiválasztása során is.

Funkcionális design

Cégünket hagyományos formájában is a minőség emeli ki a zsúfolt piaci kínálatból,
de az első benyomást megjelenésünkkel keltjük. Egy igényes webfelület ígéretet tesz
szolgáltatásaink és termékeink kiválóságára, így esélyt kaphatunk a bizonyításra.
Később megjelenésünket azonosítják a minőséggel és szakértelemmel és kialakul cégünk BRAND-je. Ezen kívül, a jó design átláthatóvá, könnyen kezelhetővé is teheti weboldalunkat.

Tartalom

Amennyiben rendelkezésre áll Partnerünk szöveges- és vizuális tartalma, úgy Mi, mint webfejlesztők szívesen elvégezzük a strukturálást, vagyis a tartalom szerkesztését és felosztását úgy, hogy optimális módon be tudjuk mutatni egy weboldal keretei között. Amennyiben nem- vagy csak részlegesen áll rendelkezésre tartalom, szívesen adunk tanácsokat és segítünk a bővítésben, akár képi anyagról, akár szövegírásról legyen szó.

Technikai háttér

Elementor PageBuilder PRO szoftvert biztosítunk minden weboldalhoz, mely valóban egyszerű használatának köszönhetően lehetővé teszi, hogy Partnereink maguk is frissíteni tudják weboldalukat és annak tartalmát. Az animációk és mozgások izgalmassá tehetik a böngészést oldalunkon, valamint elhelyezhetünk szinte bármilyen kapcsolati- vagy időpontfoglalásra alkalmas űrlapot, blogot, videót, stb.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás lényege, hogy cégünk számára releváns kulcsszavakra keresve az Érdeklődők a Mi weboldalunkat, a Google találati listán, minél előrébb találják meg. A keresőrobotok rangsorolják a weboldakat, így "nekik" kell megfelelni, bizonyos szempontok alapján.
Az egyik ilyen szempont, hogy a kulcs-, keresőszavak optimális módon szerepeljenek oldalunkon, ezért kulcsszókutatással kiszűrjük azon szavakat és kifejezéseket, melyeket a felhasználók használnak, ha számunkra releváns szolgáltatás vagy termék iránt érdeklődnek. Konkurencia elemzés során összegyűjtjük és alkalmazzzk a rivális cégek kulcsszavait is, így ráadásként a piaci résekről is képet kaphatunk. Kialakul egy alapvető tartalom, melyet Partnereinkkel együtt vizsgálunk és weboldal- struktúrába rendezünk. Egyre élesebben rajzolódik ki, milyen tartalomra van szükség egy olyan weboldalhoz, mely a találati listán relatíve jó helyen szerepel, így Mi, mint fejlesztők ajánlatot és projekttervet tudunk készíteni.
Az is fontos, hogy más weboldalak is utaljanak, linkeljenek oldalunkra, ezért fontos a linképítés, ami azonban egy bejáratott domain névvel költséghatékonyabban megoldható, áthidalható.

Mobilitás

Mobilbarát, reszponzív

A technológia fejlődésével megváltoztak a keresési szokások.
Bárki, bármilyen eszközön elérhet mindent. A Mi weboldalainkat is. Mobiltelefonon, tableten, laptopon és notebookon, valamint irodai monitorokon egyaránt.

Önálló fejlesztés

Bővíthető és frissíthető, önállóan is!

A weboldal tartalma a vállalkozással együtt nő, egymást fejleszthetik, kiegészíthetik. Az általunk készített weboldalakhoz egyszerű kezelőfelület tartozik (Elementor PRO), melyet a tulajdonosok valóban egyszerűen frissíthetnek, mind képi, mind szöveges formában.

Fenntarthatóság

Költésghatékony üzemeltetés

WordPress keretrendszeren belül dolgozunk, mely üzemeltetés szempontjából az egyik legköltséghatékonyabb a piacon. Minimálisak a karbantartási költségek is. Tárhelyszolgáltatással együtt, éves szinten, mindösszesen 15- 20.000 Ft-tal lehet számolni.

Integráció

Webáruház és egyéb rendszerek

Az általunk készített weboldalakat, ahogy a vállalkozásokat is, bármikor bővíthetjük. Legyen szó webáruházról, utólagos keresőoptimalizálásról, vállalatirányítási rendszerekről, levelezőrendszer bekötésről vagy egyéb technikai funkciókról.

Milyen weboldal illik vállalkozásunkhoz?

Minden esetet egyedi helyzetként kezelünk, de az alábbi általános jellegű alternatívák jó kiindulási pontként szolgálhatnak.

Portfólió-, névjegy weboldalak

Rövid terjedelem, alacsony költségvetés

Tapasztalataink szerint, egyes esetekben és iparágakban elegendő egy tömör, de céltudatos bemutatkozás, ahhoz, hogy ismertessük a Vállalkozást, illetve annak szolgáltatásait - termékeit, referenciáit, elérhetőségeit, mind képi, mind szöveges anyag formájában. Ennek jegyében alakítottuk ki az általában 1-5 oldalas, úgynevezett Online Névjegy weboldal elképzelését.

Komplex weboldalak

Bővített tartalom, részletes bemutatkozás

A terjedelmesebb tartalomnak, így a komplex weboldalrendszereknek két nagy előnyük van. Ami a tartalmat illeti, nincs mennyiségi korlát, így sokkal részletesebb lehet weboldalunk; készülhet blog az aktuális tevékenységeinkről, termékeinkről vagy projekt galéria, ahol számtalan képpel mutathatjuk be referenciáinkat, elvégzett munkáinkat. Másik nagy előnye a lehetőség a keresőoptimalizálásra.

Keresőoptimalizált weboldalak

Tartalom fejlesztés, előresorolás a találati listán

A keresőoptimalizálás alapvető feltétele a tartalom fejlesztése, bővítése, vagyis a kereső-/ kulcsszavak és ezekhez tartozó leíró tartalom hozzáadása, valamint nagyobb mennyiségű képi anyag beillesztése és elnevezése. Célunk, hogy azon szavak, melyekkel az emberek keresnek, szerepeljen oldalunkon, így a Google releváns találatnak ítéli meg weboldalunkat és előre sorolja a kereső találati listáján.

A weboldalkészítés folyamata

Nyomonkövethető, rugalmas kivitelezés és együttműködés.

Egyeztetés és tervezés

Megismerjük Partnereinket; igényeiket és céljaikat, vállalkozásukat és a felhasználni kívánt anyagukat.

A meglévő tartalmat strukturáljuk, kiegészítjük az elképzeléseket tapasztalataink alapján, tanácsokat adunk és alternatív megoldási lehetőségeket kínálunk, majd elkészítjük a weboldal terveit.

Keresőoptimalizálás esetében a terveket kulcsszókutatás és a konkurencia elemzése után alakítjuk ki, vagyis a meghatározott kulcsszavak alapján javasoljuk a tartalom bővítését.

A specifikációt, menü- és oldalrendszer terveket árajánlatba, majd szerződésbe foglaljuk, ezzel is biztosítva Partnereinket számonkérhetőségünkről.

Kivitelezés

A tervek alapján elkezdjük a weboldal kialakítását. Partnereink folyamatosan nyomon követhetik a készülő weboldal munkálatait, így a két fél folyamatosan együtt tud működni, megbízónkat nem éri meglepetés.

A kivitelezés bevett formája úgy alakult ki, hogy Partnereinknek a lehető legkönnyeb dolguk legyen; Mi a kulcsszavakat címekként felhasználva felépítjük az oldalt, Partnereink megadják a leírást, Mi elhelyezzük a képeket vagy minta képeket, Partnereink pedig megjelölik, melyeket szeretnék lecseréltetni.

Az első körben elkészült weboldalt bemutatjuk és módosítási, finomhangolási lehetőséget biztosítunk.

Átadás

Átadjuk a weboldalt és hozzáféréseket, valamint elvégezzük a tárhelyre való feltöltést is.

Igény szerint, instrukciókat és információkat adunk az önálló üzemeltetéshez és a tartalom bővítéshez.

Partnereink számíthatnak ránk akkor is, ha nem önállóan szeretnék üzemeltetni vagy frissíteni, bővíteni weboldalukat. Amennyiben Partnereink mindent ránk bíznak, teljeskörű garanciát vállalunk minden, a weboldallal kapcsolatos ügyben.

Önállóság

A weboldal a vállalkozással együtt nő, egymást fejleszthetik, kiegészíthetik. Az általunk készített weboldalakhoz egyszerű kezelőfelület tartozik, melyet a tulajdonosok valóban egyszerűen frissíthetnek, mind képi, mind szöveges formában.

Tartalom

Cégünket hagyományos formájában is a minőség emeli ki a zsúfolt piaci kínálatból. Az első benyomást megjelenésünkkel tesszük. Egy igényes design ígéretet tesz szolgáltatásaink és termékeink kiválóságára, így esélyt kaphatunk a bizonyításra.
Később megjelenésünket azonosítják majd a minőséggel és szakértelemmel és kialakul cégünk BRAND-je

Online Marketing

Aki vállalkozik tudja, milyen fontosak a kapcsolatok. Cége szolgáltatásait és termékeit is minőségi szintre fejleszti, de értékesítenie, konvertálnia is kell, hogy profitáljon és tovább fejlődhessen. Ha az alap megvan, széleskörű marketingstratégiával keltjük életre weboldalad, webáruházad. Növeljük a potenciális látogatók számát, akár magánszemélyekről, akár más vállalkozásokról van szó, idő- és pénzpazarlás nélkül.

Vállalkozás. Fejlesztés. Online.

Ahogy Partnereink nagyrésze, Mi is vállalkozók vagyunk. Ha befektetésről van szó, számunkra is a megtérülés a fontos,
ezért Megbízóink weboldalait és webáruházait üzleti szemlélettel fejlesztjük,
ami lehetővé teszi, hogy a befeketetett erőforrások megtérüljenek.

Online névjegy

A világháló napjaink legnagyobb kapcsolati rendszere, telefonkönyve. Egy weboldallal nem csak megjelenhetünk a világ legnagyobb piacterén, de be is mutathatjuk cégünket, szolgáltatásainkat, termékeinket és referenciáinkat, képi- és szöveges formában egyaránt. Így válhat webfelületünk online névjegykártyánkká, portfólió anyagunkká vagy áruházunkká.

Forgalom növekedés

Egyre többen választanak és hoznak döntéseket online platformok információi alapján, ahogy a magánszférában, úgy az üzleti életben is. A keresőoptimalizálás lényege, hogy cégünk számára releváns kulcsszavakra keresve az Érdeklődők a Mi weboldalunkat, a Google találati listán, minél előrébb találják meg. Tanulmányok vizsgálják és bizonyítják, hogy a megrendelések és vásárolások legnagyobb részét az első oldalon szereplő cégek szerzik meg.

A uonline csapata

Csapatunkban kiegészíti egymást a vállalkozói szemlélet, a webfejlesztői szakértelem, valamint a látványos grafikai alkotóvágy. Referenciáink és eredményeink képet mutatnak szakértelmünkről, kíváncsiságunk fejleszti képességeinket, hogy piacképesek maradjunk. Célunk, hogy teljeskörű webfejlesztői szolgáltatást nyújtsunk, így Partnereink minden webfelületekkel kapcsolatos elképzelésüket egyetlen kézbe adhatják.

A honlapod céged szerves része vagy online névjegye lehet, de új üzletet is nyithatsz.

Weboldal és Webáruház

A technológia adta lehetőségek alakítják a világot és lakóinak informálódási-, felhasználási-, vásárlási- és üzletkötési szokásait, lehetőségeit.
Vállalkozót és magánszemélyt egyaránt, ezért weboldalaink és webáruházaink felépítését és megjelenését egyaránt üzleti szemlélettel tervezzük.

Mitől lesz sikeres egy weboldal és webáruház?

Partnereink hosszútávú sikeréhez a weboldal és webshop biztosítja az alapot.
De mitől lesz jó egy webfelület?
Mi van még a háttérben?

Grafikai tervezés

Cégünket hagyományos formájában is a minőség emeli ki a zsúfolt piaci kínálatból. Az első benyomást megjelenésünkkel tesszük. Egy igényes design ígéretet tesz szolgáltatásaink és termékeink kiválóságára, így esélyt kaphatunk a bizonyításra.
Később megjelenésünket azonosítják majd a minőséggel és szakértelemmel és kialakul cégünk BRAND-je

Online Marketing

Aki vállalkozik tudja, milyen fontosak a kapcsolatok. Cége szolgáltatásait és termékeit is minőségi szintre fejleszti, de értékesítenie, konvertálnia is kell, hogy profitáljon és tovább fejlődhessen. Ha az alap megvan, széleskörű marketingstratégiával keltjük életre weboldalad, webáruházad. Növeljük a potenciális látogatók számát, akár magánszemélyekről, akár más vállalkozásokról van szó, idő- és pénzpazarlás nélkül.

Webdesign

A megjelenésnek egy webfelület szempontjából számos funkciója lehet. Felhasználóbaráttá, könnyen kezelhetővé és átláthatóvá teheti weboldalát, ami meggyőzi és megkönnyíti leendő partnereink dolgát. Sokszor az ilyen aprónak tűnő részletek döntenek vállalkozás és vállalkozás közt.

Arculat

Online- és offline formában is egységessé és megnyerővé tesszük partnereink megjelenését. Legyen szó weboldalról, logóról, papír alapú kiadványokról vagy egyéb kommunikációs eszközről és csatornáról.

Keresőoptimalizálás

avagy SEO.
Szerteágazó és részletes folyamatok egysége. Meghatározzuk cégünk profilja és a potenciális partnerek keresztmetszetét és elérjük, hogy releváns kulcsszavakra keresve a felhasználók cégünket a Google találati lista első oldalán találják meg.

Hirdetés

Közösségi oldalakon történő irányított hirdetésekkel költséghatékonyan érhetjük el célközönségünket. Általában a Facebook, Instagram, YouTube és Google (AdWords) felületén indítunk kampányokat. Gyors és hatékony megoldás forgalmunk növelésére.